Finom kis élményben lehetett része azoknak, akik vasárnap a Hanami Teaházzal való kimozdulás mellett döntöttek. Puerh rajongóknak pedig végképp feledhetetlen élmény keletkezett, hiszen most csak ilyen teák kerültek elő. Utunk a fővárosból Pákozdra vezetett, ahol az Ingóköveknél még borús és szeles idő volt, de már láttuk, hogy Mordor fellegei visszavonulót fújnak így a körülbelül Sukoró felett lévő Likas-kőnél heveredtünk le körben, ahol a shu és sheng puerh teák szürcsöléseiből körülbelül három órás szertartás kerekedett ki.
Ízek és illatok, színek és zamatok, hangos szürcsölések, felajánlások és fohászok, és teákhoz illő minőségi kekszecskék. Személyes kedvencem a rumos-diós beütésű (pontos neve kerestetik) és a Menghai Dayi - Jin Zhen Bai Lian "Arany Tűk, Fehér Lótusz" - 2007 shu puerh volt. Sheng puerhből pedig a 2009-es Douji "Red Shang Dou" kápráztatott.
Azt hiszem nem is részletezném, hogy utána mit éreztünk, legyen elég annyi, hogy várnunk kellett másfél órát a buszra, így rácuppantunk egy kis cukrászda termékeire. Olyanokra, mint belga sör, lúdlábtorta, joghurtos és kefires sütemények, káposztás pogácsa. Mindenki arcán őszinte mosoly, sugárzott belőlünk a nyugalom és a boldogság: együtt rezegtünk az univerzummal és az ízekkel. :) Közben megvitattuk, hogy nagyon örültünk, hogy mégsem épült kaszinó Sukorón!