Shu Puerh

"If you only knew the power of the Dark Side"

Li Shan és a bagolypupillák
2013. március 05. írta: PPJ

Li Shan és a bagolypupillák

A Carpe Diem Teaházban, Debrecenben, épp a friss, 2012 őszi, tajvani, Körte hegyi Li Shan oolong teában ázik a teáscsésze alátétem. Az egyedi készítésű, finomra csiszolt, lenolajjal kezelt alátétek kedvelik a teáscsészéket magukon, ámbátor kevésbé a hosszan tartó vizet. Ahhoz, hogy a fa szelleme ne legyen csillogó lakkba zárt, de a fa mélyét kiemelő fénye legyen, a vizet sajnos nem kizáró, lenolajat használok. A teaceremóniák után ezért javaslom a gondos törölgetést, esetleg időközönként a további lenolajos ecsetelést! A Flying Bird Teaházban, ahol kapható az alátét, legjobb tudomásom szerint még egy kis lenolaj is akad!

A legkisebb és a középső bagoly szentek a felső csésze tartalmát nézték ki maguknak, a legnagyobb bagolyfi pedig az egész alsó csészét nézi óriási szemekkel és óhajtja a friss tajvani krémes felhők ízét a nyelve hegyén tartani.

Szeretettel,
Péter

Fotó: Tea Útja
li shan oolong + handmade teacup holder.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://shupuerh.blog.hu/api/trackback/id/tr405118485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása