Shu Puerh

"If you only knew the power of the Dark Side"

Filteres teát iszol, te kurvapecér?!
2012. július 17. írta: PPJ

Filteres teát iszol, te kurvapecér?!

Die-Antwoord-Rich-Bitch.jpg

Fel kell számolnunk a teaprostitúciót! Próbáltam objektív módon is közölni. De hatástalan... "Mindhiába"... A "nyugati fejlett demokráciában" még mindig olcsó ribancnak nézzük a nőket. Akarom mondani, a teát. Ami nő. A levele. Nő. Tea. Mindegy. Ugyanaz. Szóval nem kap tiszteletet. Minek nézzük mi a dolgokat? Hogy bánunk velük? Ha már kihasználjuk, legalább adjuk meg a tiszteletet!

- Tudod nekem miből áll a teázás?

- Kurvapecérkedésből?

- Szóval, fogok egy bögrét, megtöltöm vízzel, berakom a mikróba...

- Szóval fogod: gyorsan előkészíted a terepet az instant menethez... Fogod a hipermarketből a széles választékban futtatott kisminkelt ribancok egyikét, a filtert, jól megerőszakolod pár perc alatt egy kis forró vízzel, egyszer elsül, aztán kidobod a sarkon a kukába, mint egy ócska használt rongydarabot és így mész sorra az egész dobozon, az egész filtersoron...

- Pontosan. És közben megeszek hozzá 1 kg cukrot, mert nagyon édesen iszom.

- Nahát nekem ebből elegem volt! Én ezért váltottam! Én tiszteletet adok a ribancnak és megbecsülést. Hosszú menetekre vágyom! Nálam luxusban pancsolhat! A hipermarketekben eleve nem kapsz rendes nőt! Ott kár keresni. A jó nők nem adják olyan könnyen magukat, be kell cserkészni. Aztán, ha megvan a jó forrás, akkor ki kell kezdeni vele és meg kell kóstolni. Hosszú távra tervezek, ha beválik, akkor veszek, amennyi csak tőlem telik épp akkor! A jó nő gondos bánásmódot érdemel: hát lelke van az istenadtának! Nem lehet csak úgy sebtében hozzájutni a lényeghez. Abból nem lényeg lesz, hanem gyomorsav: csersav. Először is mutasd be, add körbe, a tenyereden hordd! Aztán fel kell készíteni a terepet és a megfelelő eszközökkel kell előállni. Kezdetnek csak felmelegíted, hogy éppen megnedvesedjen, elkezdjen illatokat árasztani magából, kinyíljanak a levelei: ebből már kaphatsz visszajelzést, hogy mennyire választottál jó nőt. Azután már jöhet a megfelelő hőmérsékletű zuhany. Friss zöld fiatal nőknél nem szabad egyből forrázni, attól csak megkeseredik örök életére. Egy Wuyi-hegyi ritkaságnál már mehet szinte teljes gőzzel. Egy igazán érett puerh hölgy pedig bármekkora hőmérsékletű bírvággyal finom lesz. Feltéve, hogy megfelelő eszközökkel nyúlsz hozzájuk és nem csak úgy csörögve-csattogva baszogatod őket mikróba meg konyhapultra. Adj apropót, teríts meg, gyújts gyertyát, tégy fel zenét, vedd elő a legbecsesebb és legféltettebb eszközeid, viselkedj rendesen és szedd már össze magad végre, ez egy szertartást te ebugatta! Minden mozdulatod eksztázisban történjen, simogató, légies, könnyed, de határozott: elvileg szerelmes vagy, vagy mi a szösz! Ezek a nők nem elégszenek meg egyszeri felöntéssel, több menetre vágynak, minimum 4-re, de van amelyik 15-re vagy 35-re; ezek már nem is menetek, hanem átmenetek, hosszú szeánszok, orgiák! Ismét a nő bölcs tapasztaltsága, a kora határozza meg, hogy meddig élvezheted a társaságát... Igyekezz olyan erővel működni, hogy magadból és a nőből is egyenletesen facsard ki a csí-t, egyikőtök se fáradjon el túl hamar. Az utolsó vizes ázások a legfurcsábbak, a kádjelenetek, amikor már igazából alig történik valami, csupán hosszú buja kontaktus és mégis nagyon halvány ízek kerekednek csak ki, de azokat is élvezettel fogyasztod, majd végül elengeded magadtól, elbúcsúzol a teától, a nőtől. Megadtátok a módját: örök emlék mindkettőtöknek. Mindketten kihasználtátok egymást, mégis mindketten boldogan távoztok.

És cukor nélkül iszom! Nekem olyan legyen, amilyen az eredeti íze! Nem kozmetikázunk, nem sminkeljük a valóságot! A valóság vagy szép vagy nem: a cukor tönkreteszi az inzulin szinted és becsapja a szervezeted!

Az eltérő évjáratok és különböző tájegységek mind egyedi ízeket adnak. Érdemes barangolni a teák világában.

Jó teázást! ;-)

A bejegyzés trackback címe:

https://shupuerh.blog.hu/api/trackback/id/tr534663309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bátori Ági 2012.07.18. 07:59:01

Írok valami vérlázítót. Múlt héten a tai chi táborban sokat teáztunk, ott is volt valakinél filteres pu erh. Mivel még sosem ittam ilyet, ezért kipróbáltuk: belenyomtuk egy termoszba, felöntöttük forró vízzel - egészen jó volt edzés közben ebből inni. Annyira nem volt jó, hogy vegyek filteres pu erht magamnak, így a dolog ismétlődési valószínűsége csekély. :D

Bátori Ági 2012.07.18. 08:02:23

Ez az írás naaaagggyon jó lett! :)
süti beállítások módosítása